Parket Srbija filteri, susaci

KOMPANIJA PARKER

ISTORIJA

Istorija Parker-a predstavlja interesantnu priču o razvoju tehnologije tokom perioda od skoro 100 godina. Kompanija je osnovana 1918. godine, a razvoj kompanije Parker Appliance Company u korporaciju Parker Hannifin Corporation najbolje prikazuje njenu tradiciju inovativnosti. Verujemo da će razvoj u budućnosti biti siguran ukoliko se ispoštuje tradicija izuzetnog i poštenog poslovanja korporacije Parker. Industrijska oprema d.o.o. Beograd je zastupnik za Parket Srbija.

ODRŽIVOST

Rešenja korporacije Parker sa nalaze na svemu i oko svega što se kreće. Proizvodnja komponenti i sistema zasnovanih na naprednoj tehnologiji koja olakšava kretanje i kontrolisani protok tečnosti i gasova i koja je namenjena velikom broju različitih svetskih tržišta u cilju povećanja produktivnosti i profita.

Tehnološka stručnost i strateško razmatranje održivosti su karakteristike korporacije Parker koje omogućavaju stvaranje budućnosti zasnovane na održivom razvoju, dok dobra volja i posvećenost zaposlenih u pogledu štednje resursa pojačavaju pozitivan uticaj kompanije u svakoj zajednici u čitavom svetu gde je Parker prisutan.