Novosti

NOVI DEŽURNI BROJ TELEFONA ZA HITNE SLUČAJEVE

15. PACKTECH EXPO BALKAN

29. decembar 2016.

Dragi kupci,
Pažljivo osluškujući Vaše potrebe i zahteve, uveli smo novu dežurnu telefonsku liniju za servis. Na ovaj način smo omogućili brzu i kvalitetnu uslugu kad god Vam je ona potrebna. Za sve hitne slučajeve, od sada nas možete kontaktirati tokom praznika i neradnim danima na broj telefona +381 (0) 62 645 487.

15. PACKTECH EXPO BALKAN

15. PACKTECH EXPO BALKAN

28. septembar 2016. - 01. oktobar 2016. - Beogradski sajam

Industrijska oprema d.o.o. ove godine izlaže svoj asortiman na međunarodnom sajmu ambalaže, mašina za pakovanje i opreme za prehramnenu industriju.
15. PACKTECH EXPO BALKAN / Hala 1 / 28.09.2016 - 01.10.2016

60. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

Industrijska oprema na sajmu tehnike

20. maj 2016. - Beogradski sajam

Iz godine u godinu poseta na sajmovima, pa i na sajmu tehnike, intenzivno opada. Možemo reći da je to jedan opšti trend, s obzirom na to da kupci u 21. veku maksimalno koriste internet kako bi se informisali ili kupovali. I pored te činjenice, smatramo da veliki broj kupaca sa naših prostora voli da lično upozna ljude koji im prodaju i servisiraju opremu. Takođe, žele da vide mašine uživo, pa je Industrijska oprema d.o.o. odlučila da učestvuje na 60. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća. Želeli smo da se i na ovaj način približimo kupcima i steknemo potencijalne partnere.

Više o tome

ACHEMA - hemijska procesna industrija

Gardner Denver Achema

15-19. jun 2015. - ACHEMA - Frankfurt/Germany

Sa 170.000 polaznika iz više od 100 zemalja i 3.800 izlagača, ACHEMA je svetski događaj koji obuhvata hemijsku procesnu industriju. Gardner Denver nudi rešenja po meri za mnoge proizvodne procese koji zahtevaju komprimovani vazduh i vakuum tehnologije. Kombinujući znanje, inovativnost i isplativosti i primenom na kompletan asortiman svojih proizvoda, Gardner Denver je u mogućnosti da zadovolji veća područija primene kao i potrebe velikih industrijskih sektora.
Tokom izlaganja, stručnjaci iz Gardner Denvera davali su savete o najekonomičnijim rešenjima za širok spektar aplikacija, predstavili su veliki broj kompletnih rešenja i nekoliko stotina pojedinačnih proizvoda iz svog bogatog asortimana.

Gardner Denver konferencija za region Evropa-Bliski Istok-Afrika

Industrijska oprema nagrada

28-30. januar 2015. - Dubai

Nagradu za najbolji Gardner Denver servis za održavanje i popravku opreme za komprimovani vazduh u Evropi dobio je servisni tim preduzeća Industrijska oprema d.o.o. iz Beograda.
Priznanje je dodeljeno na Gardner Denver konferenciji za region Evropa-Bliski Istok-Afrika, koja je u periodu od 28-30.01.2015. godine, održana u Dubaiju. Kompanija Gardner Denver je osnovana 1859. godine i ona je vodeći globalni snabdevač visoko-kvalitetne industrijske opreme, tehnologija i usluga za široku bazu korisnika u okviru raznih industrija kroz porodicu veoma prepoznatljivih brendova.
Industrijska oprema d.o.o. aktivno nastupa na tržistu Srbije kao zastupnik i ovlašćeni servis vodećih svetskih kompanija iz oblasti industrije i građevinarstva.