COMBILIFT prenosni višesmerni viljuškari

Viljuškari

COMBILIFT

Sa ponosom Vam predstavljamo brend COMBILIFT najvećeg svetskog proizvođača višesmernih, prenosnih, bočnih i zglobnih viljuškara.

Inovacija, fleksibilnost i usluga je etika na kojoj je izgrađen Combilift-ov uspeh i koji ih je doveo do toga da su postali najbrže rastući proizvođač viljuškara na svetu, koji izvozi u više od 85 zemalja i ima više od 80.000 viljuškara u upotrebi širom sveta. Nijedan drugi proizvođač na svetu ne može efikasno da zadovolji različite potrebe svakog pojedinačnog kupca, bilo da je njihovo preduzeće veliko ili malo.

Industrijska oprema d.o.o. je zastupnik za Combilift na teritoriji Srbije i može Vam ponuditi višesmerne, paletizirane i dugačke modele viljuškara.

Osnivači

Osnivači kompanije Robert Moffett i Martin McVicar imaju duge i istaknute inženjerske biografije. Ranije je Robert bio pokretačka snaga iza Moffett Engineering-a, imena koje je sinonim za revolucionarni uspeh „Moffett Mounti“ viljuškara na kamionu. Martin je bio mlado čudo koje je stiglo u Moffett Engineering radi letnjeg radnog iskustva i postalo glavni inženjer kompanije pre nego što je napunio 20 godina.

Godine 1998. ova dva strastvena, iskusna i vođena inženjera su udružila svoju stručnost i zajedničku viziju kako bi dizajnirali prvi na svetu višesmerni viljuškar, taoko je rođen Combilift. Kompanija je od osnivanja glavni lokalni poslodavac i nudi najširi spektar specijalizovanih višesmernih i prilagođenih rešenja za rukovanje materijalima.

Optimizacija lokacije i skladišta

Besplatne konsultantske usluge

Pre nego što počnete da tražite izvođača radova, razmislite o Combilift-u. Neki od naših kupaca su dobili 100% dodatni kapacitet skladištenja jednostavnim prelaskom na Combilift pametnu, višesmernu tehnologiju.

Saznajte više o pametnom Combilift pristupu koji omogućava rukovaocu da promeni smer kretanja za 90 stepeni pritiskom na prekidač. Videti znači verovati, pa ćemo vam pokazati kako Combilift može sa lakoćom manevrisati čak i dugim teretima niz uske prolaze, kroz standardna vrata i oko prepreka, omogućavajući da se regali postave bliže jedan drugom, smanjujući količinu potrebnog operativnog prostora i zadržavajući vaše troškove niskim.

Kombinacijom svih karakteristika protivteže, bočnog utovarivača i viljuškara za uski prolaz, Combilift ima moć da transformiše način na koji naši kupci gledaju na skladište, posebno za dugačke i nezgodne materijale. Moćna, precizna tehnologija podizanja znači da Combilift može da iskoristi svaki centimetar vertikalnog prostora, dok njegova sposobnost manevrisanja kroz uske prolaze i vrata znači da naši kupci mogu dramatično povećati količinu regala u svojim skladištima. Optimizujući postojeće skladište, Combilift minimizira troškove, uticaj na životnu sredinu, a oštećenje proizvoda poboljšava bezbednost i čini vaše poslovanje efikasnijim.

COMBILIFT optimizacija skladišta