Inmatec azotni generatori

KOMPANIJA INMATEC

INMATEC je Nemačka kompanija koja preko 25 godina proizvodi generatore azota i kiseonika. Veliki broj kompanija u auto, prehrambenoj, farmaceutskoj i elektronskoj industriji koristi njihove proizvode i čine ih liderom u oblasti proizvodnje generatora kiseonika i azota u svetu.


Svi generatori i sistemi razvijeni su i proizvedeni isključivo na lokacijama u Herrschingu i Frankfurtu na Majni i svi proizvodi nose oznaku - "Made in Germany" (proizvedeno u Nemačkoj).

Potpuno nezavisno od trenutnih spoljašnjih i temperaturnih uslova, INMATEC PSA tehnologija (Pressure Swing Adsorption) olakšava kontinuiranu i sigurnu proizvodnju azota i kiseonika na licu mesta.

Pored tehnologije PSA, INMATEC membranska tehnologija nudi dodatni postupak za stvaranje azota i kiseonika u varijabilnim količinama i čistoćama.

Azot

INMATEC nitro generatori dizajnirani su da ispune najviše zahteve. Klijenti iz automobilske industrije i industrije nafte i gasa se oslanjaju na rešenja lidera na tržištu.

Kiseonik

Kao lider na tržištu za tehničke i medicinske aplikacije kiseonika, INMATEC je sertifikovan u skladu sa međunarodnim standardima kvaliteta.