Parket Srbija filteri, susaci

Parker Gas Separation and Filtration EMEA nudi niz rešenja za filtraciju i separaciju koja su dizajnirana da zadovolje potrebe globalnih korisnika kroz posvećenost fokusu na ključne tržišne sektore. INDUSTRIJSKA OPREMA DOO Beograd je zastupnik za Parker Srbija.

Delujući na proizvodnim lokacijama u Engleskoj, Italiji, Nemačkoj, Holandiji i Češkoj, GSFE divizija dizajnira, razvija, proizvodi filtere i adsorpcione i rashladne sušače komprimovanog vazduha / gasa, čilere, proizvode za tretman kondenzata, prečišćivače vazduha za disanje, generatore azota, generatore vodonika i ZERO AIRE generatore gasa za mnoga raznovrsna tržišta, industrije i primene gde su čistoća komprimovanog vazduha i gasa, kvalitet proizvoda, tehnološka izvrsnost i globalna podrška klijentima najvažniji.

Parkerovi proizvodi i sistemi pružaju jedinstvenu kombinaciju inovacija i izvrsnosti u najzahtevnijim aplikacijama, pomažući inženjerima da maksimiziraju produktivnost i profitabilnost svojih proizvodnih i procesnih operacija i sa fokusom na pružanje stvarne i trajne vrednosti svakom korisniku.

Cilj kompanije Parker GSFE je da dominira izabranim tržištima, sa ciljem da bude glavni izbor dobavljača proizvoda za prečišćavanje komprimovanog vazduha, gasa i azotnih generatora.