HEFTER Cleantech

Mašine za čišćenje, pranje i sušenje podova

HEFTER cleantech

Sa ponosom Vam predstavljamo nemački brend HEFTER cleantech, svetskog lidera u tehnologiji za inovativne sisteme za čišćenje podova.

HEFTER cleantech više od 20 godina razvija, proizvodi i prodaje visokokvalitetne, tehnološki napredne mašine za čišćenje podova. Danas HEFTER cleantech isporučuje svoje inovativne mašine u više od 30 zemalja širom sveta.

Pruzmite kompletan katalog HEFTER cleantech mašina za čišćenje podova.

Tehnologija visoke klase pruža visoku efikasnost

Visoko efikasne mašine za čišćenje HEFTER cleantech ne samo da skraćuju vreme čišćenja, a time i radno vreme, već svojom održivom funkcionalnošću štite životnu sredinu.

Napravljene su od izdržljivog nerđajućeg čelika. Usisne jedinice se nalaze direktno iza jedinice za čišćenje a zajedno sa brisačima, koji se idealno uklapaju u različite podne profile, vakuumske jedinice omogućavaju brzo sušenje čak i velikih površina. Pod je suv i prohodan odmah nakon čišćenja – bez opasnosti od klizanja. Zahvajujući naprednom dizajnu, mašine imaju mogućnost čišćenja podova od zida do zida, pokrivajući ivice pa tako nakon rada sa mašinom, ručno, suvo brisanje nije neophodno. Posebna prednost jedinstvene konstrukcije HEFTER cleantech mašina je mala širina vakuumske šipke koja nije veća od širine mašine. Ova karakteristika omogućava mašinama lak pristup kroz vrata ili niše.

Prilagođena rešenja za mnoge varijante mašina

HEFTER cleantech predstavlja niz specifičnih modula proizvoda koji pružaju fleksibilna rešenja u profesionalnom čišćenju. Patentirana tehnologija TURNADO obezbeđuje jedinstvenu glavu četkice koja se okreće – uključujući vakuum jedinicu – za 360° beskonačno. Time je mašinsko čišćenje moguće u svim pravcima, čak i unazad. Još jedna patentirana tehnologija, VARIOTECH sistem, obezbeđuje krilo za čišćenje, koje se automatski pomera i izlazi, da bi se uklopilo u različite profile područja koje čistimo. To omogućava mašinsko čišćenje niša ili mesta ispod polica ili rukohvata, kao i velikih površina. CONVERT tehnologija je još jedan modul koji pruža mogućnosti poliranja. U roku od nekoliko sekundi, mašina za čišćenje se može pretvoriti iz mašine za pranje u mašinu za poliranje.

Dodatna prednost - ODRŽIVOST

Sve HEFTER cleantech mašine za čišćenje rade bežično sa baterijama u vremenu rada do 4 sata. A upotrebom QUICK CHANGE, baterije se mogu lako i brzo zameniti, što čišćenje čini veoma jednostavnim. HEFTER cleantech mašine za čišćenje rade sa svežom vodom koja se puni u rezervoare kapaciteta do 220 litara. Za upotrebu u mašinama posebno su razvijeni deterdženti (neki od njih su bez surfaktanata) koji se doziraju u rezervoar sa svežom vodom. Regulisanjem brzine vožnje i ispuštanja sveže vode, potrošnja sveže vode i deterdženata je ograničena. Nizak nivo buke garantuje bezbedno rukovanje i smanjenje zagađenja okoline bukom.

HEFTER cleanech turnado, variotech