Sajam tehnike 2022

65. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

U Beogradu je od 16 – 19. maja 2023. godine održan 65. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA (UFI). Industrijska oprema je na ovogodišnjem sajmu svojim kupcima predstavila deo asortimana Toyota viljuškara kao i opremu za komprimovani vazduh i vakuum proizvođača "Gardner Denver", "Elmo Rietschle", "Robuschi" i "Parker". Premijerno smo Vam predstavili "HEFTER Cleantech" industrijske mašine za pranje i čišćenje podova. Predstavilli smo Vam "Inmatec" generatore azota i kiseonika, "Evapco" rashladne tornjeve i kule kao i agregate za napajanje električnom energijom proizvođača "Aksa".

Sajam tehnike 2022

64. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

U Beogradu je, nakon dvogodišnje pauze, od 24 – 27. maja 2022. godine održan 64. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA (UFI). Industrijska oprema je na ovogodišnjem sajmu svojim kupcima predstavila deo asortimana Toyota viljuškara kao i opremu za komprimovani vazduh i vakuum proizvođača "Gardner Denver", "Elmo Rietschle", "Robuschi" i "Parker". Predstavilli smo Vam "Inmatec" generatore azota i kiseonika, "Eraco" industrijske čilere visoke efikasnosti, "Evapco" rashladne tornjeve i kule, agregate za napajanje električnom energijom proizvođača "Aksa" kao i industrijske mašine za pranje i čišćenje podova "Hefter cleantech".

Sajam tehnike 2019

63. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

U Beogradu je od 21 – 24. maja 2019. godine održan 63. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA (UFI) na kojoj je promovisana četvrta industrijska revolucija – Industrija 4.0, koncept koji ukazuje na nove mogućnosti i izazove, usmerava na prepoznavanje novih uticaja i posledica ubrzanih tehničko-tehnoloških dešavanja. Industrijska oprema je na ovogodišnjem sajmu svojim kupcima predstavila deo asortimana Toyota viljuškara kao i opremu za komprimovani vazduh i vakuum proizvođača "Gardner Denver", "Elmo Rietschle", "Robuschi" i "Parker". Predstavilli smo Vam "Inmatec" generatore azota i kiseonika, "Eraco" industrijske čilere visoke efikasnosti kao i agregate za napajanje električnom energijom proizvođača "Aksa".

Sajam tehnike 2018

62. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

U Beogradu je od 21 – 25. maja 2018. godine održan 62. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA (UFI). Industrijska oprema je na ovogodišnjem sajmu svojim kupcima predstavila deo asortimana Toyota viljuškara kao i opremu za komprimovani vazduh i vakuum proizvođača "Gardner Denver", "Elmo Rietschle", "Robuschi" i "Parker". Predstavilli smo Vam "Inmatec" generatore azota i kiseonika, "Eraco" industrijske čilere visoke efikasnosti kao i agregate za napajanje električnom energijom proizvođača "Aksa".

Imali ste priliku da dobijete više informacija o novoj seriji elektro viljuškara Toyota Traigo 80 od 6.0t do 8.0t koji su prvi put predstavljeni ove godine u Nemačkoj na CeMAT-u.

Sajam tehnike 2017

61. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

U Beogradu je od 15 – 19. maja 2017. godine održan 61. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA (UFI). Sajam tehnike je ugostio sve relevantne domaće i brojne strane izlagače, među kojima su i ključni promoteri tehničko-tehnoloških trendova u svetu. Koncepcijski akcenat Sajma je na inovacijama i novim tehnologijama, na „fabrikama budućnosti“ i industrijskoj automatizaciji, elektroenergetici i energetskoj infrastrukturi.

Servis kompresora

Novi dežurni broj telefona za hitne slučajeve

Pažljivo osluškujući Vaše potrebe i zahteve, uveli smo novu dežurnu telefonsku liniju za servis. Na ovaj način smo omogućili brzu i kvalitetnu uslugu kad god Vam je ona potrebna. Za sve hitne servisne intervencije van radnog vremena, tokom praznika i neradnim danima možete nas kontaktirati na broj telefona +381 (0) 62 645 487.

Sajam Packtech 2016

15. Packtech Expo Balkan

INDUSTRIJSKA OPREMA DOO ove godine izlaže svoj asortiman na međunarodnom sajmu ambalaže, mašina za pakovanje i opreme za prehramnenu industriju. 15. PACKTECH EXPO BALKAN / Hala 1 / 28.09.2016 - 01.10.2016

Sajam tehnike 2016

60. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

INDUSTRIJSKA OPREMA DOO iz Beograda već 15 godina na srpskom tržištu - tehnička rešenja za sve grane industrije

Iz godine u godinu poseta na sajmovima, pa i na sajmu tehnike, intenzivno opada. Možemo reći da je to jedan opšti trend, s obzirom na to da kupci u 21. veku maksimalno koriste internet kako bi se informisali ili kupovali. I pored te činjenice, smatramo da veliki broj kupaca sa naših prostora voli da lično upozna ljude koji im prodaju i servisiraju opremu. Takođe, žele da vide mašine uživo, pa je INDUSTRIJSKA OPREMA DOO odlučila da učestvuje na 60. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća. Želeli smo da se i na ovaj način približimo kupcima i steknemo potencijalne partnere.

Naša firma zastupa prepoznatljive brendove i proizvođače opreme vrhunskog kvaliteta – u ponudi imamo "Toyotu" koja je najprodavaniji viljuškar na svetu, kao i proizvode kompanije "Gardner Denver" koja je među nekoliko najvećih svetskih proizvođača kompresora i vijčanih blokova. Tu je i "Parker" sa opremom za tretman komprimovanog vazduha, jedna od najpoznatijih kompanija u svetu pneumatike i hidraulike, sa oko 60.000 zaposlenih. Ova oprema je premijum kvaliteta - energetski efikasna i pouzdana. Krajnji korisnici uglavnom prepoznaju benefite koje dobijaju kada investiraju u kvalitetnu opremu. Kroz eksploataciju im se ovakve investicije višestruko isplate.

INDUSTRIJSKA OPREMA DOO postoji na srpskom tržištu već 15 godina, a ciljnu grupu im predstavlja praktično cela industrija: prehrambena, farmaceutska, mašinska, hemijska i mnoge druge. Imamo tehnička rešenja za sve grane industrije. Sektor viljuškara je dodatno fokusiran i na distributivne centre, pa je portfolio kupaca ove opreme nešto širi. Posebno smo ponosni na postprodajnu podršku i servis koji obezbeđujemo našim partnerima.

Gardner Denver Achema 2015

ACHEMA - hemijska procesna industrija

Sa 170.000 polaznika iz više od 100 zemalja i 3.800 izlagača, ACHEMA je svetski događaj koji obuhvata hemijsku procesnu industriju. Gardner Denver nudi rešenja po meri za mnoge proizvodne procese koji zahtevaju komprimovani vazduh i vakuum tehnologije. Kombinujući znanje, inovativnost i isplativosti i primenom na kompletan asortiman svojih proizvoda, Gardner Denver je u mogućnosti da zadovolji veća područija primene kao i potrebe velikih industrijskih sektora. Tokom izlaganja, stručnjaci iz Gardner Denvera davali su savete o najekonomičnijim rešenjima za širok spektar aplikacija, predstavili su veliki broj kompletnih rešenja i nekoliko stotina pojedinačnih proizvoda iz svog bogatog asortimana.

Najbolji servis kompresora i opreme

Gardner Denver konferencija za region Evropa-Bliski Istok-Afrika

Nagradu za najbolji Gardner Denver servis za održavanje i popravku opreme za komprimovani vazduh u Evropi dobio je servisni tim preduzeća INDUSTRIJSKA OPREMA DOO iz Beograda. Priznanje je dodeljeno na Gardner Denver konferenciji za region Evropa-Bliski Istok-Afrika, koja je u periodu od 28-30.01.2015. godine, održana u Dubaiju. Kompanija Gardner Denver je osnovana 1859. godine i ona je vodeći globalni snabdevač visoko-kvalitetne industrijske opreme, tehnologija i usluga za široku bazu korisnika u okviru raznih industrija kroz porodicu veoma prepoznatljivih brendova. INDUSTRIJSKA OPREMA DOO aktivno nastupa na tržistu Srbije kao zastupnik i ovlašćeni servis vodećih svetskih kompanija iz oblasti industrije i građevinarstva.