TOYOTA Material Handling Srbija

TOYOTA Material Handling Equipment

Toyota Material Handling Srbija

TMHE-Toyota Material Handling Europe je osnovana 2005. godine sa ciljem da uspešno rukovodi operacijama rukovanja opremom Toyote i BT-a u Evropi. Ova nova kompanija donosi znatno iskustvo na evropskom tržištu opreme za manipulaciju teretom. Decenijama, kako BT tako i Toyota su bili lideri po pitanjima kvaliteta, inovacija i usluga servisa. 2006-e je obeležena 60-ogodišnjica od osnivanja BT-a i 50-godišnjica proizvodnje prvog Toyota viljuškara.

U susret Vašim zahtevima

THME je regionalna organizacija u Evropi koja pripada TMHG, svetskog lidera u rukovanju materijalima, sa godišnjom prodajom preko 4 milijarde eura. Obe organizacije su deo korporacije "Toyota Industries Corporation", industrijskog vođe i jednog od najvećih svetskih i najuglednijih (poštovanijih) kompanija, mreže koja se konstantno širi i pokriva više od 30 tržišta širom Evrope, sa 400 centara za servis i prodaju i 4800 visoko obučenih servisnih inženjera.

Svaka od naših marketinških i prodajnih kompanija je strateški locirana tako da obezbeđuje optimalnu pokrivenost tržišta i pogodnost servisa kako bi se posao obavljao lako i efikasno. Naši servisni centri nude obimnu podršku klijentima, uključujući specijalno po želji napravljene ugovore i konstantnu (24/7) dostupnost servisa po dogovoru.