INMATEC nitro generatori

Čist azot direktno, na licu mesta

Serija IMT PN OnTouch nudi sve prednosti potpuno integrisanog sistema za proizvodnju azota. Kontinuirano merenje i praćenje svih radnih vrednosti nudi najveću mogućuzaštitu za kompletan proces proizvodnje. Sve izmerene vrednosti se evidentiraju i prikazuju na kontrolnom panelu i takođe su dostupne za dalju obradu.

INMATEC nitro generatori mogu se pratiti i njima se može upravljati sa bilo koje računarske radne stanice u svetu putem najnovije mrežne tehnologije. Industrijski standard 4.0 je prava inovacija za vašu sigurnost.

Prednosti i efikasnost INMATEC nitro generatora garantuju uštede od prvog minuta.

Azot od 0,40 Nm³ / h - 84,00 Nm³ / h
Čistoća azota od 95% do 99,999% (5,0) / 1 ppm (rezidualni kiseonik)

Primena azota: kod prečišćavanja, rafinisanja i čuvanja ulja i goriva, kod proizvodnje i pakovanja prehrambenih proizvoda, za čuvanje voća i povrća (skladišta sa kontrolisanin atmosferskim uslovima), za dimljenje mesa, sušenje, poljoprivreda, avijacija, azot za laserske primene, prehrambena industrija, industrija plastike, naftna i gasna industrija, industrija nafte i gasa, industrija brodova, elektronika, usluge čišćenja cisterni, rudarstvo i tuneliranje, azot za turbo kompresore, hemijska industrija, farmakologija, metalna industrija, zavarivanje, lemljenje, elektrolučno zavarivanje, rezanje, skladištenje, pakovanje, mešanje, sprečavanje eksplozije prašine, prekrivanje - transport, drobljenje.

INMATEC nitro generatori